Onze biologische witte moerbeien hebben een heerlijke lichtzoete honingsmaak en zijn lekker knapperig. De biologische moerbeien zijn een stuk knapperiger dan onze reguliere moerbeien. Dit komt door het intensievere natuurlijke droogproces in de zon dat de biologische moerbeien ondergaan. Onze biologische witte moerbeien zijn afkomstig uit Turkije.
Moerbeien bevatten volop vitamine C, een belangrijke vitamine voor onder andere het behoud van een goede weerstand en gezonde huid. Vitamine C heeft daarnaast een functie als antioxidant, waardoor het je lichaam helpt beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Moerbeien zijn bovendien een goede bron van vezels.
Biologische witte moerbeien zijn ontzettend lekker door de yoghurt of kwark of in een smoothie. Maar ook aan bakrecepten, zoals cakes, muffins of energierepen zijn moerbeibessen een hele geschikte toevoeging. Of gebruik de bessen in een salade, voor een heerlijke zoete touch.
Ingrediënten: moerbeibessen (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Turkije
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1377 kJ (329 kcal) | |
Vet | 1,5 g | |
- waarvan verzadigd | 0,0 g | |
- waarvan enkelvoudig onverzadigd | 0,3 g | |
- waarvan meervoudig onverzadigd | 0,1 g | |
Koolhydraten | 74,6 g | |
- waarvan suikers | 37,7 g | |
Voedingsvezels | 5,0 g | |
Eiwitten | 4,2 g | |
Zout | 0,2 g | |
Vitamine C | 36,4 mg | 46% |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews