Sultana rozijnen zijn ongelofelijk veelzijdig. De heerlijke zoete smaak leent zich uitstekend voor ontelbaar veel recepten. Ook los als tussendoortje zijn onze biologische Sultana’s een echte traktatie.
Onze biologische Sultana’s zijn afkomstig uit Oezbekistan. Hier worden ze op volledig biologische wijze geteeld. De rozijnen worden na de oogst in de zon gedroogd. Ze worden niet gezwaveld of op een andere manier bewerkt.
De zoete en sappige Sultana rozijnen combineren erg goed met zowel zoete als hartige gerechten. Ze zijn heerlijk in bakrecepten zoals rozijnencake, appeltaart, oliebollen of gebakjes, maar ook erg lekker om te gebruiken in couscousgerechten, tajines, salades en verschillende rijst- en vleesrecepten. Daarnaast kun je ze simpelweg uit de hand eten of toevoegen aan de yoghurt, havermout, vla of rijstepap.
Ingrediënten: sultana rozijnen (>99,5%) en zonnebloemolie (<0,5%) (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Oezbekistan
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1378 kJ (325 kcal) | |
Vet | 0,5 g | |
- waarvan verzadigd | 0,1 g | |
- waarvan enkelvoudig onverzadigd | 0 g | |
- waarvan meervoudig onverzadigd | 0,1 g | |
Koolhydraten | 71,7 g | |
- waarvan suikers | 69,0 g | |
Voedingsvezels | 3,7 g | |
Eiwitten | 3,1 g | |
Zout | 0,1 g | |
Kalium | 800 mg | 40% |
Koper | 0,39 mg | 39% |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews