Katjang pedis zijn heerlijk krokant gebakken pinda’s in een pikant gekruid jasje. Deze sambal pinda’s, zoals ze ook wel genoemd worden, zijn de ideale snack voor iedereen die wel van wat pit houdt.
Katjang pedis is een van oorsprong Indonesische snack en betekent pittige pinda. Sinds de introductie in de 16e eeuw worden pinda’s in Indonesië op veel verschillende manieren gegeten als snack en verwerkt in gerechten.
Onze Katjang pedis is perfect als snack ’s avonds op de bank of om op tafel te zetten tijdens een borrel of feestje. Daarnaast zijn de pikante pinda’s ook erg lekker om te gebruiken in gerechten, voor een heerlijk kruidige krokante bite. Probeer ze zeker eens door de nasi goreng, als garnering van een soep of als crunch over een salade.
Ingrediënten: pinda, bloem (gluten), katjang pedis dressing (kruiden, aardappelzetmeel, kleurstof (E160c), sojaolie, zout, ei, ui en suiker
Land van herkomst: USA, China, Brazilië, Argentinië, Zuid-Afrika, India, Chili (verwerkt: Nederland)
Allergenen: bevat ei, soja, gluten en pinda's en kan sporen bevatten van noten en pinda's
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 2161 kJ / 516 kcal | |
Vet | 38,2 g | |
- waarvan verzadigd | 5,5 g | |
Koolhydraten | 23,4 g | |
- waarvan suikers | 4,5 g | |
Voedingsvezels | 6,1 g | |
Eiwitten | 22,2 g | |
Zout | 1,55 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews