Onze biologische zwarte peperkorrels kun je zelf fijnmalen in de pepermolen. Op deze manier komt de aromatische pepersmaak namelijk het beste tot zijn recht. Zwarte peper heeft een pittige smaak en maakt je maaltijden helemaal af.
Zwarte peper is afkomstig van de bessen van de peperplant, Piper nigrum. De bessen worden onrijp geoogst en vervolgens gedroogd in de zon. Hierdoor ontstaan de kenmerkende gerimpelde zwarte peperkorrels. De peperplant komt oorspronkelijk voor in vochtige tropische gebieden, zoals Zuid-Amerika en Azië. Wij halen onze premium kwaliteit biologische zwarte peperkorrels uit Sri Lanka.
Biologische zwarte peperkorrels zijn perfect om al je gerechten op smaak te brengen. Naast de scherpe smaak, zorgt zwarte peper er ook voor dat de andere smaken uit je maaltijd optimaal naar voren komen. Omdat de smaak van zwarte peper verloren gaat tijdens verhitting, kan je zwarte peper het beste pas aan het einde van de bereiding toevoegen.
Ingrediënten: peper zwart (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Sri Lanka
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1192 kJ / 285 kcal | |
Vet | 3,3 g | |
- waarvan verzadigd | 0,8 g | |
Koolhydraten | 52,0 g | |
- waarvan suikers | 49,4 g | |
Voedingsvezels | 13,1 g | |
Eiwitten | 10,9 g | |
Zout | 0,004 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews